Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
Fejléc alcím szövege

  • Projekt: Fodrászszalon részleges megtervezése, design összehangolása
  • Stílus: elegáns, klasszikus, kubai

Ennek a  fodrászszalonnak a tulajdonosa azért kért fel, mert még professzionálisabb szolgáltatást szeretett volna nyújtani igényes, szépülni vágyó vendégkörének és ezt egy új, igazán stílusos szalonban tudta volna leginkább elképzelni. A jó ízléssel rendelkező hölgy különleges igénnyel érkezett: egy filmből kiragadott hangulat, a századfordulós Kuba világát a mai kor stílusjegyeivel kombinálva szerette volna szalonjába varázsolni.

Fontos szempont volt az is, hogy a meglévő bútordarabokat harmonikusan illesszem be a tervezett enteriőrbe, ezért több helyen is hangsúlyt fektettem a türkiz mély árnyalataira és a fa felületek megjelenésére. Mivel a szalon helyiségei  sötét adotságokkal rendelkeznek, az alkotáshoz szükséges fényt a megfelelő világításon kívül világos falszínnel igyekeztem elérni. A kiegészítőket, dekorációkat együtt választottuk ki, hogy még a használati tárgyak is stílusosan illeszkedjenek bele a térbe. Végül egy igazán hívogató és eklektikus szalon jött létre, ahol nem csak a vendégeknek élvezetes az ott tartózkodás, hanem a szalon tulajdonosának is öröm minden nap bejárni.

Az exkluzív szolgáltatás emelése érdekében a szépülés alatt a tulajdonos frissítő teával, kávéval kínálja vendégeit, amit kényelmes karosszékekben, párnák között fogyaszthatnak el, így az élmény igazán pihentető.