Weboldal címe
Weboldal alcíme
BEMUTATKOZÁS
Példa alcím

Tildy Sára

- Tildy-Nagy Sára -

Gondolattól a megvalósításig...


Lelkesedés, precizitás, ügyfél központúság és egyediségre való törekvés, ez jellemzi a munkához való hozzáállásomat, ami valójában inkább a hivatásom. Több mint 18 éve törekszem csiszolni és finomítani tudásomat és igyekszem a szakmámat érintő összes szakterületbe belelátni, hogy a lehető legkörültekintőbben tudjam Megrendelőim igényeit kielégíteni.


Fontos számomra hogy minden lakberendezési stílusra ráérezzek, illetve ráhangolódjak Ügyfeleim álmaira, elképzeléseire, hogy végül egy olyan környezetet hozzunk létre, amely akár túlszárnyalhatja az eredeti elképzeléseket is.

Referenciáimból jól látható, hogy nem lehet akadály a többi mellett a modern, a parasztház, a nagy polgári és a loft stílusban való tervezés sem. Szeretek – a trendek mellett – időtálló, ugyanakkor eredeti tereket alkotni, legyen az egy otthon, egy pub, vagy akár egy bemutatóterem.
Munkám alatt a tervezésen felül sem engedem el Ügyfeleim kezét, segítek a megvalósításban, a munkafolyamatok átlátásában.
A végeredmény így lesz szemet gyönyörködtető mindenki megelégedésére!


A lakberendezési, belsőépítészeti szolgáltatások teljes palettáját kínálom Ügyfeleinknek, melyről a /szolgaltatasok ​menüpont alatt olvashatnak, illetve várom érdeklődésüket telefonon és e-mailen egyaránt.