Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
Fejléc alcím szövege

  • Projekt: Meglévő lakás pár szobájának lakberendezése, dekorálása
  • Stílus: modern, rusztikus, naturális

Ez a kedves megrendelőm egy farmhouse stílusú gyrekszobát, illetve egy vendégszobát szeretett volna kialakítani a már meglévő házában. Nagy volt az igény a különleges és egyedi megoldásokra, így jött az ihlet az égetett mintára és a lézervágott szarvasfejre az állat védők nagy örömére . Mostanában már nem divat kirakni szarvasagancsokat a falra, így a lakberendezés kedvelői inkább a rendagyó megoldásokat keresik. Ezért esett a választásom egy ilyen szokatlan megoldásra, ami részleges világításnál fantasztikus fény-árnyék játékával dobja fel a paraván mögötti szekrénysort.
Mivel a vendégszoba az alagsorban található, így a bevilágító ablakok folytatásaképpen terveztem egy fólia világítást, ami felkapcsolva olyan hatást kelt, mintha két teraszajtón sütne be a fény. Ettől nem lesz az embernek bezártságérzete és elfelejti, hogy mégiscsak a föld alatt van.

A gyerekszoba esetében egy nagyobb ágy és a rusztikus fafelületek további megjelenése volt az igény. Mivel a szoba lakója egy utazás és térkép imádó kisfiú volt, a meglévő poszterhez igazodva alakítottuk ki a megszokott bútorelhelyezés szerinti új kinézetet. Így mindennek jutott hely, ami eddig csak a polcokon hevert. Praktikus és kreatív módja a gyerekek játékainak és könyveinek elhelyezésére.