Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
Fejléc alcím szövege

  • Projekt: Fodrász szalon stílusának megtervezése
  • Helyszín: Budapest
  • Stílus: Eklektikus, trendi és klasszikus elemek harmonikus keverése

E fodrász szalon tulajdonosa azért keresett meg minket, mert még professzionálisabb szolgáltatást szeretett volna nyújtani, igényes, szépülni vágyó vendégkörének. Úgy gondolta, hogy ezt egy új, igazán stílusos szalonban tudná leginkább megvalósítani. A jó ízléssel rendelkező hölgy különleges igénnyel érkezett: egy filmből kiragadott hangulat, a századfordulós Kuba világát a mai kor stílusjegyeivel kombinálva szerette volna szalonjába varázsolni. Eleinte nem volt könnyű összehangolni a kettőt úgy, hogy korhű és mégis modern legyen az összhatás, de merjük állítani, hogy ez a végére teljes mértékben sikerült! Sőt, mivel csak felújításra volt lehetőség, átépítésre sajnos nem, igyekeztünk a helyiségeket az adottságaihoz képest úgy felöltöztetni, hogy ezek a részletek együtt tudjanak élni a berendezéssel.

Fontos volt még ügyfelünk számára, hogy beépítsük az enteriőrbe a meglévő bútordarabokat is (pult és komód), ezért több helyen is hangsúlyt fektettünk a rusztikus hangulatú, mély türkiz színre, és a fa felületek megjelenésére. Mivel a helyiség kicsit sötét volt, az alkotáshoz szükséges fényt a megfelelő világításon kívül világos falszínnel igyekeztünk elérni. Végül egy igazán hívogató és eklektikus tér jött létre, ahol öröm a fodrászszékben ülni, és öröm az alkotás is.

Ahhoz, hogy az exkluzív szolgáltatást emeljük, és a vendégek igazán otthonosan érezzék magukat, a frissítő teát, kávét, kekszet kényelmes karosszékekben fogyaszthatják el az erre kialakított területen.

Megrendelőnkkel együtt jártuk be a berendezési tárgyak lelőhelyeit, még a fodrászszéket is közösen választottuk ki, hogy a végén minden egyes darab valódi összhangot sugározzon. Jó példa volt ez a munkánk arra, hogyan tudunk együtt gondolkodni ügyfeleinkkel akkor is, ha igazán egyedi és határozott elképzelésekkel keresnek fel minket.