Weboldal címe
Weboldal alcíme
RÓLUNK
Példa alcím

A történetünk néhány évvel ezelőtt kezdődött, amikor először találkoztunk egy lakberendezési üzletben. Hamar kiderült, hogy nemcsak emberileg szimpatizálunk egymással, de szakmailag is jól kiegészítjük egymást, és konstruktívan tudunk együttdolgozni. Ezért úgy döntöttünk, hogy összefogunk és megalakítjuk a saját vállalkozásunkat: a Harmony & Vision-t. Kettőnk szövetségéből egy olyan egység született, amelyben remekül ötvöződik mindkettőnk tudása, tapasztalata és tehetsége.

Otthon vagyunk valamennyi lakberendezési stílusban, legyen szó mediterrán, klasszikus, elegáns, vidéki, nagypolgári, rusztikus, ipari vagy éppen valamilyen modern irányzatról. De nem vagyunk a stílusok rabjai! Szeretünk – a trendek mellett – időtálló, harmonikus tereket alkotni.

Munkánk során elsősorban Ügyfeleink igényeit, elvárásait, életvitelét tartjuk szem előtt, hogy praktikus, jól működő otthont hozzunk létre. Mindezt megkoronázva azzal, hogy egyben különleges, egyedi és szemet gyönyörködtető enteriőröket alakítunk ki számukra, ahol öröm élni. Fontosnak tartjuk, hogy a tervezési illetve tanácsadási folyamat alatt, szoros bizalmi kapcsolatot építsünk ki Ügyfeleinkkel, és akkor sem engedjük el a kezüket, amikor a megvalósításra kerül a sor, hiszen csak így lehet az elvárt eredményeket elérni.


A lakberendezési, belsőépítészeti szolgáltatások teljes palettáját kínáljuk Ügyfeleinknek, melyről a /szolgaltatasok ​menüpont alatt olvashatnak, illetve várjuk érdeklődésüket telefonon és e-mailen egyaránt. Ócsai Bernadett

Eredetileg közgaszdász vagyok. Első gyermekem születésekor döntöttem úgy, hogy pályát módosítok, s végre megvalósítom gyerekkori álmom és lakberendező leszek...

A lakberendezés és enteriőrtervezés számomra egy olyan kihívásokkal teli, kreatív folyamat, amelynek során több képességemet összehangoltan kell felhasználnom a sikeres végeredmény eléréséhez, ügyfeleim elégedettségéhez. Röviden összefoglalva: az empátiáit és kommunikációs képességeimet ahhoz, hogy megértsem és átérezzem ügyfeleim igényeit még akkor is, ha ők maguk nem mondják ki; ergonómiai, művészeti és stílusbeli ismereteimet az ízléses és praktikus terek kialakításához; a bútorok, burkolatok, kiegészítők stb. legjobb beszerzési forrásainak ismeretét; és végül a közgaszdászt, aki mindenezt még a meglévő költségkeretbe is beilleszti. 

Úgy érzem jó úton járok,  és ügyfeleim visszajelzései alapján mindig különleges, izgalmas, egyedi, az igényeikre szabott enteriőrök születnek a tervezési munkám során.

Tildy Sára

Hivatásom a lakberendezés, enteriőrtervezés, illetve az egyedi bútorok tervezése, amit több mint 12 éve aktívan gyakorlok. Sokrétű érdeklődésemnek köszönhetően szeretek minden – a lakberendezést körülölelő – szakmába belelátni, megérteni és megtanulni a gyártási folyamatokat, egészen a végleges design kialakításáig.

Tervezett enteriőrjeim megalkotásában mindig a harmóniára törekszem egy-egy gyöngyszem, vagy színes fókuszpont elhelyezésével megfűszerezve. Szeretek a két kezem által is létrehozni darabokat, ami lehet egy bútor antikolása, de lehet egy festmény elkészítése is.

Fontosnak tartom, hogy minden stílusban otthonosan mozogjak, hogy minden Ügyfél úgy érezhesse, hogy az Ő általa körbeírt hangulatot csiszoltan, fantáziadúsan, mégis otthonos köntösben kaphassa meg a végén.